Transavia wint weer

  • Home
  • Transavia wint weer

transaviatransavia.com, een website die veel wordt gebruikt door Nederlandse bezoekers van Ibiza, is tijdens de vakantiebeurs voor de vijfde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste low cost airline en de beste chartermaatschappij. Holland international is weer uitgeroepen tot beste allround touroperator van Nederland. KLM won de Veer voor beste luchtvaartmaatschappij.

Bram Graber, algemeen directeur transavia.com: “Ik ben er trots op dat we het afgelopen jaar, ondanks de turbulente tijden, toch een mooie groei hebben doorgemaakt. De klant waardeert ons scherp geprijsde aanbod en weet ons niet alleen te vinden voor zonvakanties, maar ook steeds meer voor een korte break, stedentrip of wintersportvakantie. We zetten dit jaar deze lijn voort en investeren daarbij in nieuwe, innovatieve producten die het reizen met transavia.com voor de klant nog comfortabeler en vrolijker maken.”

De bekendmaking vond plaats tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, georganiseerd door het vakblad TravMagazine. Alle ruim veertig verenwinnaars zijn gekozen door de reisadviseurs en het management van de reisbureaus in Nederland. In de categorie low cost luchtvaartmaatschappij kreeg transavia.com 71% van alle stemmen. Met 52% stemmen werd transavia.com in de categorie charterluchtvaartmaatschappij uitgeroepen tot winnaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *