Transavia gaat rechtstreeks vliegen in de winter

  • Home
  • Transavia gaat rechtstreeks vliegen in de winter

transaviaAMSTERDAM / IBIZA Zojuist vernamen wij dat de Nederlandse luchtvaartmaatschappij de komende winter rechtstreekse vluchten gaat uitvoeren van Nederland naar Ibiza en vice versa.

Er zal gevlogen worden vanaf de luchthaven Eindhoven Airport op een tweewekelijkse basis. En dat is goed nieuws voor iedereen met een (vakantie)huis op Ibiza. De laatste paar jaar werd er vanuit Nederland en zelfs vanuit Duitsland niet meer rechtstreeks gevlogen op Ibiza waardoor reizigers met een overstap op Barcelona te maken kregen. Dit hield in dat er vaak vele uren doorgebracht moest worden met wachten op de Catalaanse luchthaven. Daarnaast zal de rechtstreekse verbinding een klein beetje bijdragen aan het wintertoerisme op Ibiza, wat steeds meer in opkomst is. Zeker ook omdat steeds meer hotels hun deuren ook in de wintermaanden geopend houden.

De prijzen voor een ticket zijn nog niet bekend, momenteel vliegt Transavia je voor 65 euro naar Ibiza en voor 45 euro mag je weer mee terug. Een retourtje komt nu dus op 115 euro (5 euro boekingskosten). Boeken is al mogelijk, dus als je wintervluchten wilt, boek dan snel want wellicht gaan de tarieven op termijn omhoog.

De dagen die gekozen zijn door Transavia zijn bijzonder gunstig; de kisten van de Nederlandse maatschappij vliegen op dinsdag en zaterdag in de wintermaanden en met ingang van december op dinsdag en vrijdag. Voor actuele prijzen en vluchtdagen kijk je natuurlijk op:

www.transavia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *