13.9 C
Ibiza Town

Transavia annuleert wintervluchten

Moet lezen

Transavia vliegenAMSTERDAM – Vandaag heeft de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia aan Ibizavandaag bevestigd dat een aantal vluchten in de maand november zijn geannuleerd. 

Precies op de dag dat Ibizavandaag met een wintervluchten special komt, annuleert Transavia een heleboel vluchten. De klanten die reeds geboekt hadden zijn hiervan telefonisch op de hoogte gesteld en worden waar mogelijk omgeboekt. Eerder beloofde Transavia om in het winterseizoen twee maal per week rechtstreeks naar Ibiza te zullen vliegen, tot grote vreugde van veel Nederlanders.

In de praktijk wordt dit dus niet uitgevoerd en kan je uitsluitend vliegen op 1, 4, 8 en 11 november. Wie echter 11 november heen vliegt, die dient veel vakantiedagen op te nemen om ook weer met Transavia naar Eindhoven te kunnen vliegen want de eerstvolgende vlucht staat volgens de website gepland voor 16 december. De andere data in december zijn 19, 23, 26 en de 30e. In januari staan slecht drie vluchten gepland en in februari 5. In maart is er (tot nog toe) wat meer keuze want dan staat de geplande pendel op het programma en vliegt Transavia op dinsdag en zaterdag.
In april loopt de kalender aardig vol en in mei 2015 zou Transavia weer volledig op stoom zijn.

Een medewerker van Transavia deelde mede maandag meer te kunnen vertellen over de reden waarom er zoveel vluchten zijn geannuleerd.

Als je met kerst en oud en nieuw op Ibiza wilt verblijven (op dinsdag 23 december heen en op 2 januari weer terug) reken dan op € 345.- per persoon voor een vlucht met Transavia.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel