Trainen met je hond

  • Home
  • Trainen met je hond

TrainenIBIZA – Hondenbezitters kunnen binnenkort weer terug bij An Ceulemans (de slangenvangster van Ibiza) voor een cursus gehoorzaamheid training. Vanaf 15 september begint de eerste training weer en die duurt een maand.

Iedere zondag lekker met je hond(je) aan de slag om te leren hoe ze zich goed moeten gedragen, niet aan de riem moeten trekken als je er mee wandelt en ze gaan netjes zitten voordat je de straat oversteekt. Ook wordt de honden bijgebracht hoe ze even alleen kunnen blijven als je de supermarkt of een andere winkel binnen gaat, zonder dat ze gaan blaffen, of hoe ze rustig bij je blijven liggen op een terrasje of in een restaurant. Daarnaast leren ze hoe ze samen met jou netjes de straat schoonhouden.

De cursussen worden iedere zondag gegeven en duren één maand. De eerste cursus begint op zondag 14 september in Santa Eularia en de kosten bedragen € 60.- voor een maand. Aanvang is 10:30

Interesse? Neem dan even contact op met An op telefoonnummer (0034)661021268 en voor je het weet heb ook jij een gehoorzame hond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *