top adult-only hotels

  • Home
  • top adult-only hotels

Alle feestgangers op Ibiza herkennen het wel. Niks fijners dan uitbrakken aan het zwembad. Lekker bijkomen op een loungebedje terwijl je langzaam de alcohol en god mag weten wat aan het uitzweten bent in de Ibiza-zon. Nog voordat je überhaupt tijd hebt om te denken aan de schandalige dingen die je vannacht weer eens hebt uitgespookt, komt de poolboy al aanlopen met een vette hamburger die jouw herstel zal versnellen. Maar dan, dwars door die bonkende hoofdpijn die op komt zetten van een cocktailtje te veel, hoor je schrijdend geschreeuw. Dat is wel het laatste waar je nu op zit te wachten, van die kinderen die met veel te veel kabaal het zwembad domineren. Veels te enthousiast duiken ze in het water en jahoor, je cheeseburger heeft nu een gore chloorsmaak te pakken. Moet dit nou? Ik ben toch op vakantie. Je kan zuchten wat je wil, maar die kinderen gaan echt niet opeens ergens anders ballen.

Voor alle partypeople en nachtdieren biedt een adult-only hotel de ideale oplossing om dit soort rampscenario’s te voorkomen. De naam zegt het natuurlijk al; dit zijn hotels waar alleen volwassenen mogen slapen. Perfect voor alle nachtbrakers of romantische lovers onder ons. En waarschijnlijk houd je er nog nieuwe vrienden aan over ook, want je slaapt tenslotte in een hotel met alleen maar vakantiegangers met dezelfde mindset.

Aangezien Ibiza krioelt van de feestgangers, biedt het eiland ook meerdere adult-only hotels. En om het jou wat makkelijker te maken, hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

SANTOS IBIZA SUITES

De pastel kleuren en zachte tinten geven het Santos Ibiza Suites een avant-garde feel, met een gemixt uiterlijk van het typisch Mediterrane Ibiza en Rock ‘n’ Roll. Het hotel ligt recht aan zee in Playa d’en Bossa, dus je bent maar een paar stappen verwijderd van alle actie. Maar je kan je hier ook heerlijk terug trekken en even genieten van alle rust. ’s Avonds zijn er leuke feesten met een DJ die alle zomerhits afspeelt. Ook kan je hier yoga klasjes volgen om je voor te bereiden op een wilde avond. Ook kan je in Santos Ibiza Suites een nieuwe outfit bij elkaar shoppen in de boetiek. Sounds fun!

 

PARADISO IBIZA ART HOTEL

Een gloednieuw en origineel concept waarbij kunst en amusement bij elkaar worden gebracht. Bij het Paradiso Ibiza Art Hotel, vind je originele kunst in elke suite. Ook is er een kunst gallery, een kunst bibliotheek en een super toffe en compleet glazen zero suite waar gasten een nacht gratis mogen overnachten. Het hotel is compleet geïnspireerd op de Art Deco kunstbeweging en is ontworpen in de stijl van Miami Beach. Met haar roze interieur inclusief roze zwembad, en excellente conciërge service is dit hotel sowieso de moeite waard om te verblijven.

 

DESTINO PACHA IBIZA RESORT

Het schitterende en super luxe Destino Pacha Ibiza Resort is de perfecte plek voor alle luxepoezen onder ons die zonder kinderen rustig van hun vakantie willen genieten. Het heeft een prachtig zwembad met een zonterras dat uitkijkt op het oude Ibiza stad. Het heeft een modern Mediterraan interieur dat zo uit een tijdschrift lijkt geplukt, compleet met luxe kamers, suites met zwembaden en zelfs alleenstaande villa’s. Overdag is het bij Destino zen en kalm, en ’s avonds komen DJ’s van wereldniveau hier de boel op stelten zetten.

 

Ushuaïa Beach Hotel

Oke, hier een naam die geen introductie meer nodig heeft. Het Ushuaïa Beach Hotel is namelijk sowieso het beste party hotel van het eiland, en waarschijnlijk wel van heel de wereld. Je kan een kamer kiezen in het “Ushuaïa Club”, wat recht uitzicht heeft op alle actie van de feesten. Of als je iets meer rust wil kan je beter een kamer nemen in de “Ushuaïa Tower”, maar echt rustig wordt het in dit hotel natuurlijk niet. Deze zomer zijn er zeven dagen per week de vetste feesten met de grootste DJ’s namen ter wereld. Wanneer je kiest voor een overnachting in Ushuaïa, krijg je hier uiteraard ook allemaal toegang voor. Let’s get this party started!

Dus, nu er steeds meer adult-only opties op het eiland zijn, heb je genoeg hotels om uit te kiezen…!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *