Top 5 vegetarische restaurants

  • Home
  • Top 5 vegetarische restaurants

Top 5 restaurants voor vegetariërs

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen vegetariër of hebben interesse in een gerecht zonder vlees. Op Ibiza zijn een heleboel lekkere restaurants te vinden waar de lekkerste vegetarische gerechten te eten zijn. Bij sommige van onze favorieten zijn ook vleesgerechten te bestellen. Wij hebben voor jullie een top 5 gemaakt!

 The skinny kitchen:

 The Skinny Kitchen probeert de gasten met liefde te stimuleren, om te gaan voor vegetarische gerechten. Bij The Skinny Kitchen vinden ze het vooral belangrijk dat al hen gemaakte gerechten gemaakt zijn van diervriendelijke producten. 54% procent van de menukaart is gemaakt op basis van planten! Dat alle gerechten met liefde gemaakt zijn, proef je zeker terug. Een echte aanrader om een keer een kijkje te nemen. Ook is het er goed betaalbaar, een gemiddeld gerecht kost 10 euro.
Het adres van The Skinny Kitchen is: Passeig de la Mar, 20, 07800 Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Spanje

1_sk.jpg

Out Of Time:

Out Of Time heeft een mooie locatie onderaan de oude stad van Ibiza. Er kan genoten worden van een ontbijt, lunch en diner. Het restaurant probeert zoveel mogelijk de dingen zelf te maken en alles is biologisch. Er zijn verschillende menu’s en op allemaal is wel wat lekkers te vinden. De versbereide taart en limonade zijn zeker het proberen waard!
Het adres van dit leuke plekje is: Calle de Jaume I 2 | Plaze del Parque, 07800, Ibiza-stad, Ibiza, Spanje

2_sa.jpg

Bio bites:

Bio bites bevindt zich bij de haven van Ibiza-Stad en heeft een erg mooi uitzicht over de zee waar je alle voorbijvarende kan bekijken. Er zijn verschillende vers gemaakte sapjes te krijgen die zeker een aanrader zijn. Alle producten die gebruikt worden voor de gerechten zijn vers, biologisch en gebonden aan het seizoen. Er zijn veel producten die rechtstreeks van de lokale boeren uit Ibiza komen!
dres: Passeig Joan Carles I 1021 – 07800 Ibiza

3kmns.jpg

Vegan Point Ibiza:

Een echte parel in San Antonio is de Vegan Point.  De uitgebreide menukaart maakt dat er voor ieder wat te vinden is. Van vegetarische hotdogs tot aan de lekkerste vegetarische burgers. Prijzen vallen tussen de 2 en 13 euro. Er wordt met veel aandacht gewerkt aan de gerechten en dat is te zien en te proeven!
Adres: Calle de Vara de Rey 17, 07820, Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Spanje

aaa.jpg

La Paloma:

Geniet op het terras van de lekkerste huisgemaakte gerechten. La Paloma heeft een eigen tuin van groenten, bloemen en verschillende soorten kruiden. Er is voor ieder wat lekkers te vinden, zowel vegetarisch als vleesgerechten. De prijzen van de gerechten vallen gemiddeld tussen de 18 en 45 euro.  Reserveren is zeker aan te bevelen.
Adres: Calle Emili Pou 4 | San Lorenzo, 07800, Sant Joan de Labritja, Ibiza, Spanje

sdas.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *