15 C
Ibiza Town

Top 5 publieksevenementen op Ibiza in 2024

Moet lezen

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Ibiza in de groei

Verandering van weer

Hier is een blik op de top 5 publieksevenementen die je niet mag missen.

1. Ibiza Opening Parties (eind april /mei 2024) Traditioneel markeren de opening parties in mei het begin van het hoogseizoen op Ibiza. Deze feesten, gehouden in de beroemde clubs en strandbars van het eiland, trekken internationale DJ’s en muziekliefhebbers van over de hele wereld. In 2024 beloven de opening parties groter en beter te zijn dan ooit, met een indrukwekkende line-up en grensverleggende producties.

2. Ibiza Medieval Fair (mei 2024) De Ibiza Medieval Fair is een uniek evenement dat de rijke geschiedenis van het eiland viert. De oude stad Dalt Vila, een UNESCO Werelderfgoed, transformeert in een middeleeuwse markt met ambachtslieden, artiesten, en straattheater. Deze reis terug in de tijd is een perfecte gelegenheid voor gezinnen en geschiedenisliefhebbers om de culturele rijkdom van Ibiza te ervaren.

3. International Music Summit (IMS) (eind april 2024) IMS is een van de belangrijkste zakelijke evenementen in de elektronische muziekindustrie, dat plaatsvindt in het Hard Rock Hotel. Het evenement brengt toonaangevende figuren uit de muziekindustrie samen voor conferenties, workshops en netwerkevenementen, gevolgd door een spectaculaire feestelijke finale in Dalt Vila.

4. Festes de Sant Joan (juni 2024) Dit traditionele festival in het dorpje Sant Joan de Labritja viert de komst van de zomer met een reeks volksfeesten, muziek en dans. Het hoogtepunt is de ‘Nit de Sant Joan’ op 23 juni, waarbij vreugdevuren en vuurwerk de nacht verlichten, symbolisch voor de zuivering en vernieuwing.

5. Ibiza Closing Parties (eind september 2024) Aan het einde van het zomerseizoen komen de clubs van Ibiza nog één keer samen voor de legendarische closing parties. Deze evenementen zijn bekend om hun uitbundige sfeer en de allerbeste muzikale acts, waarmee ze het seizoen in stijl afsluiten.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!