15.4 C
Ibiza Town

Toeriste (21) moet oog missen na knokpartij

Moet lezen

oogschadeEen 21-jarige jonge toeriste moet een oog missen nadat zij in discotheek Pacha op de vuist ging afgelopen woensdag. Zij werd geraakt met een stomp voorwerp.

De uit Tsjechië afkomstige jongen kreeg het in de club aan de stok met twee andere toeristen en dat liep flink uit de hand. De vrouw werd met spoed naar het ziekenhuis Can Misses gebracht met ernstig trauma aan haar oogbol. Zij onderging meteen een operatie aan haar oog, maar ondanks de inspanningen van de chirurgen kon niet worden voorkomen dat het oog gered werd. De vrouw heeft inmiddels aangifte gedaan bij de lokale politie van Ibiza.

Volgens haar versie trof ze in de club een stel liggend op de grond die seksuele handelingen nabootsten. Ze bukte en gaf het stel als grap een kus. Deze grap bleek niet gewaardeerd. De man van het stel stond op, greep een kandelaar en smeet deze tegen het hoofd van de Tsjechische.

Onofficiële bronnen meldden dat de vrouw alleen voor vakantie naar het eiland was gekomen, maar anderen wisten te vertellen dat het meisje op het eiland gebleven was nadat ze de ferry had gemist. Er is inmiddels familie onderweg naar Ibiza om het slachtoffer te steunen.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel