13.9 C
Ibiza Town

En toen was er een serie, “Verliefd op Ibiza”

Moet lezen

sbs6logo– ingezonden brief –

Voordat de eerste opmerking onder dit artikel iets is in de trend van “er zit toch een uit-knop op je televisie”, je hebt gelijk. Maar zo dicht bij het vuur als wij zitten en de enorme campagne voor de nieuwe serie verliefd op Ibiza, uitgezonden door SBS6 dwong me haast er naar te kijken.

Al maandenlang wordt er op het eiland gebedeld door de productie van het programma om gratis figuranten. Geld voor figuranten is er niet volgens de productie, maar de acteurs worden behalve goed betaald ook nog eens willens- en wetens ingevlogen en in luxe hotels ondergebracht. En gezien de lengte van het eerste reclameblok zal er echt wel wat verdiend worden aan de serie. Het tweede seizoen staat inmiddels ook al bijna helemaal op film, dus SBS6 heeft er vertrouwen in.

Nou, ik help het ze mee hopen bij de campingzender nummer 1, maar ik zie dat donkere wolken boven de serie als de eerste aflevering je een idee moet gaan geven wat er gaat volgen. De acteurs zijn of te jong, of te oud, of hebben bij de casting gejokt dat ze ooit de toneelschool met voldoendes op de cijferlijst hebben doorlopen. Wat een dramatisch acteerwerk zeg, allemachtig. En met in mijn achterhoofd dat de eerste aflevering natuurlijk één van de besten moet zijn, zit er voor mij maar 1 ding op, niet meer kijken.

Het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen na de even zo slechte film, maar je hoopt toch dat het iets leuks wordt. Nee dus. Het zou me niets verbazen als ze dit fiasco eerder van de buis halen omdat er naar de volgende aflevering nog 40 mensen kijken, de bij elkaar gesprokkelde gratis figuranten.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel