TO DO: Rock N Roll festival komt deze week naar Ibiza Stad

  • Home
  • TO DO: Rock N Roll festival komt deze week naar Ibiza Stad

Hoewel sommige het bijna niet kunnen inbeelden, is Ibiza natuurlijk veel meer dan alleen elektronische muziek. Het eiland heeft zoveel meer muzikaal aanbod! Deze week komt het jaarlijkse Sueños de Libertad rock en roll festival terug naar Ibiza Stad. Een spectaculair muzikaal evenement wat je absoluut niet mag missen.

Het open lucht concert vind plaats op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 mei. Je kan een scala aan Spaans en Europees rock talent verwachten dat je terug zal brengen naar de jaren waarin je een trouwe Rolling Stones fan was.

De kaartverkoop is per dag of je kan ook een drie-daags-ticket kopen voor maar 40 euro.

Het festival start donderdag avond, met een schitterende akoestisch concert vlak aan het water bij Santa Llucia in Ibiza stad.

Op 18 en 19 mei verplaatst het Rock n Roll spektakel zich naar de haven van Ibiza stad. Er zullen hier meerdere bruisende en energieke optredens worden gegeven, waarbij iedere muzikant zijn eigen cultuur mee het podium op neemt.

Alle Rock en Roll liefhebbers zullen in ieder geval verwend worden met genoeg keus, want de line-up is gevarieerd genoeg. Headliners The Original Wailers, populaire Spaanse rock band Loquillo en de Flamenco fusion muzikant Juanito Makande zullen het grote publiek niet alleen aantrekken, maar ook helemaal gek maken.

Ook zijn er tijdens het Rock en Roll festival wat alternatievere artiesten zoals Vurro en Iseo & Doshound. Maar met meer dan 22 artiesten tijdens dit feest zal je je in ieder geval geen zorgen hoeven te maken dat er niks tussen zit wat jij niet leuk vindt!

Tijdens het driedaagse evenement zal er ook een fotografie tentoonstelling zijn dat dient als eerbetoon aan alle grote rockhelden. Denk aan foto’s van de carrière van Jimi Hendrix en The Rolling Stones, maar ook beelden van Woodstock.

 

Het festival zal 100% gaan rocken, dus bereid je voor om goed los te gaan.

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *