Tiësto (Tijs Verwest) naar ziekenhuis

  • Home
  • Tiësto (Tijs Verwest) naar ziekenhuis

ambulance-tijsCalifornië, USA – Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto is opgenomen in het ziekenhuis van San Jose (Californië, USA) nadat hij was flauwgevallen op het het podium voor zijn optreden op het Electric Bounce House festival in San Jose Californië. Als gevolg daarvan werd zijn geplande optreden geannuleerd.

Tijs is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is, maar getuigen vertelden dat Tiësto is flauwgevallen op het podium vlak voor zijn geplande optreden en mogelijk gewond raakte aan zijn hoofd bij zijn val. De aanwezige EHBO die snel ter plaatse was drongen er op aan dat de Bredase dj naar het ziekenhuis vervoerd moest worden om vast te stellen wat er aan de hand is. Elektrische Bounce House was een 1 daags evenement dat plaatsvond in het SAP Center in San Jose met headliners Afrojack, Calvin Harris, DJ Vice en Tiësto.

In september 2006 moest Tijs ook als eens een reeks shows annuleren toen hij werd opgenomen in het ziekenhuis nadat hij een sterke pijn op de borst voelde. Toen kwamen de artsen er achter dat hij pericarditis had, een ontsteking van een vezelachtige hartzakje. Pericarditis kan optreden na een hartaanval en kan op zijn beurt ontaarden in een chronische of acute pericarditis. Hopelijk is het deze keer niet zo ernstig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *