Tiesto komende zomer weer niet in Ibiza-clubs

  • Home
  • Tiesto komende zomer weer niet in Ibiza-clubs

tiesto_Q&AIBIZA-STAD – Voor het tweede achtereenvolgende jaar laat Tiesto het party-eiland Ibiza deze zomer links liggen. Dat valt op te maken uit zijn Q&A, die hij gisteren op Twitter hield.

Tiesto ontweek op Twitter rechtstreekse vragen of hij deze zomer weer op Ibiza draaide en in welke club dat dan zou zijn. Wel zei hij “geen spijt te hebben van zijn keuze om afgelopen zomermaanden niet op Ibiza maar in Las Vegas te gaan draaien. Het is de beste beslissing die ik heb genomen”, aldus Tijs ‘Tiesto’ Verwest in zijn Q&A op Twitter.
Ook vorig jaar bekritiseerde Tiesto de beleidsmakers van het eiland Ibiza al. Voor het eerst in 20 jaar draaide de voormalige nummer 1 van de wereld in de zomermaanden van 2013 niet op Ibiza. “Ibiza is te duur en te veel op St. Tropez gaan lijken, er komen te veel rijke mensen en dat maakt de clubs daar niet leuk meer. Ik hou nog steeds van Ibiza, het is nog steeds een fantastisch eiland, maar het bestuur van eiland en de mensen die er wonen willen er meer St. Tropez van maken, een bestemming voor rijke mensen, veel jachten en VIP. De echte ‘clubbers’ raken er teleurgesteld”, aldus Tiesto vorig jaar. Het lijkt er derhalve op dat hij ook komende zomer kiest voor Las Vegas in plaats van Ibiza.

[Tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *