Ticketverkoop voor Pacha zomer 2018 nu van start

  • Home
  • Ticketverkoop voor Pacha zomer 2018 nu van start

Het duurt hog maar een week tot de oudste club van het eiland weer haar deuren zal openen. Maar dit jaar wel een frisse start!

De meeste van jullie weten inmiddels dat Pacha Ibiza voor het eerst in een lange tijd in de winter gesloten was. De club heeft tijdens de wintermaanden een complete makeover gehad, en staat de popelen om haar nieuwe look te laten zien aan haar trouwe fans. De beroemde locatie met de kersjes boven de deur zal haar re-opening daarom ook grandioos vieren met niet één, maar maar liefst zes openingsfeesten in mei.

Maar behalve haar interieur compleet te veranderen, heeft Pacha ook haar ticketsysteem aangepast. In plaats van de voorafgaande vaste ticket prijzen, zal Pacha deze zomer werken met een dynamisch voorverkoop systeem. Dit houdt in dat er verschillende prijsklassen zijn, met een gelimiteerd aantal tickets per klasse.

Dit betekent dat hoe eerder je de kaarten aanschaft, hoe minder je betaalt! Dus als je nu alvast je kaartjes gaat kopen, kan je al tickets verkrijgen voor maar 25 euro. Wel moet je er rekening mee houden dat de populairste feesten, zoals Solomun +1 en F*ck Me I’m Famous met een hogere startprijs beginnen. Maar toch, als je snel bent en nu voor die feesten een kaartje koopt, zal je maar 45 euro kwijt zijn (exclusief boekingskosten), wat nog steeds een aanzienlijk stuk lager is dan vorig jaar. Betere feesten tegen lagere prijzen. Kijk daar worden we blij van.

Dus we kunnen jullie alleen maar aanraden zo snel mogelijk je tickets voor de Pacha aan te schaffen, want hoe langer je wacht hoe duurder de kaarten zullen worden.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *