Telefoonrekening 19.000 pond

  • Home
  • Telefoonrekening 19.000 pond

telefoonrekeningIBIZA – De 21 jarige Britse Corey Pye was pas drie dagen op Ibiza tijdens zijn vakantie toen zijn iPhone 4s werd gestolen. Veel zorgen maakte hij zich niet omdat het toestel met een pincode beveiligd was.

De beveiliging was voor de Brit ook reden om geen aangifte te doen van diefstal bij de politie op Ibiza. Toen hij terugkeerde naar Engeland liet hij bij Vodafone weten dat zijn toestel gestolen was en die overhandigde hem een rekening van £6,439.76. Corey nam een persoonlijke lening voor drie jaar om de rekening te kunnen betalen. De volgende maand bleef de Brit er echter bijna in toen de volgende rekening van Vodafone op de mat plofte: £12,450.35. Een bedrag wat hij nooit kan betalen. Corey is ten einde raad zo net voor de kerst en weet niet meer hoe hij uit deze schuld moet komen. Hij verwacht nog vele jaren in de schuld te zitten door de diefstal van zijn telefoon.

Een woordvoerder van Vodafone zegt dat het voor criminelen eenvoudig is om hoge rekeningen te veroorzaken met gestolen telefoons en het daarom heel belangrijk is om zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie als je telefoon gestolen is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *