16 C
Ibiza Town

Swedish House Mafia-reünie op Ibiza?

Moet lezen

swedish-house-mafia-ushuaia-2012Het Engelse dance magazine Mixmag weer te melden dat er een kans is dat de heren van Swedish House Mafia deze zomer weer met zijn drieën gaan optreden op Ibiza.

Swedish House Mafia gaf op 24 maart 2013 in Florida tijden het UMF (Ultra Music Festival) haar laatste optreden. Toch komt er nu mogelijk al een reünie van het DJ- en producerstrio.

Swedish House Mafia op Ibiza
Onlangs werd al bevestigd dat twee van de drie leden van Swedish House Mafia deze zomer een vaste clubavond krijgen op Ibiza. Sebastian Ingrosso en Axwell presenteren dan elke woensdagavond hun show Departures.

Nu is er het gerucht dat Steve Angello, die ook deel uitmaakte van Swedish House Mafia, elke woensdagnacht de afterparty gaat verzorgen in een nieuwe club genaamd Bomba. Deze nieuwe club is gevestigd in de voormalige club Penelope aan de nieuwe haven van Ibiza stad.

Swedish House Mafia sluit reünie niet uit
Hoewel de heren van Swedish House Mafia er in maart 2013 definitief een punt achter leken te zetten, hebben ze nooit uitgesloten ooit weer bij elkaar te komen.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel