Stewardess beboet voor overschrijden alcoholpromillage

  • Home
  • Stewardess beboet voor overschrijden alcoholpromillage

Ibiza- Stewardess beboet voor viervoudig het toegestane alcoholpromillage op een vlucht van Glasgow naar Ibiza.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Het hoofd van het cabinepersoneel op een vlucht van Glasgow naar Ibiza van Thomson Airways kreeg afgelopen 19 september een boete van £1.200 (EUR 1400), omdat de vlucht door haar dronkenschap was vertraagd.

Zo meldde vandaag de Britse website The Gazette, Jacqueline Madden, had viervoudig de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed. Dit houdt in 85 miligram per 100 ml bloed. Terwijl het nu is bestraft beweerde Jacqueline alleen een glas wijn te hebben genuttigd tijdens lunchtijd.

Tijdens het proces, werd Madden schuldig verklaard aan het overtreden van artikel 93 van de Wet op de luchtverkeersveiligheid en transport 2003.

Het incident deed zich voor toen Madden worstelde met de veiligheidsdeuren en op aandrong bij de politie om haar te helpen. De politie arresteerde Madden na falende alcoholtesten en kozen ervoor om op het moment bloedmonsters te nemen.

Deze feiten dwongen het vertrek van het vliegtuig uit te stellen, en leverde een vertraging op voor 208 passagiers, van ongeveer twee uur.

[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *