Stelende familie

  • Home
  • Stelende familie
Roemenen
Niet de Roemenen uit dit artikel

IBIZA – De Guardia Civil op Ibiza heeft in de gelijknamige hoofdstad van het eiland vijf leden van een familie aangehouden op verdenking van meerdere inbraken. De arrestanten zijn afkomstig uit Roemenië.

De recherche onderzocht een reeks inbraken en diefstallen uit tuinen sinds eind vorig jaar in de omgeving van San Juan en Santa Eularia. Ze kwamen op het spoort via aangeboden gereedschappen en sieraden en wisten op die manier de verdachten te traceren. De Roemenen opereerden vanuit een winkeltje in Santa Eulari. Bij hun aanhouding werd er in de winkel gereedschap, computerapparatuur, mobiele telefoons en 3.285 euro aan contant geld aangetroffen. De arrestanten zijn tussen de 19 en 49 jaar en een aantal van hen was in het bezit van een luxe auto.

De politie zegt dat het onderzoek nog niet is afgerond en er waarschijnlijk nog wel meer aanhoudingen zullen volgen in deze zaak. Volgende week vrijdag zijn de aangetroffen goederen te bezichtigen op de kazerne van de Guardia Civil in Ibiza tussen 9 en 14 uur, waar je kunt zien of jouw gestolen spullen er mogelijk bijzitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *