Space in San Antonio, de locatie is bekend.

  • Home
  • Space in San Antonio, de locatie is bekend.

space-20SAN ANTONIO – De gemeente San Antonio zit bij de billen bij elkaar omdat ze vrezen dat er op Sa Punta des Moli een licentie is aangevraagd voor een muziekhotel zoals Ushuaïa. De vergunning lijkt moeilijk te zijn tegen te houden en achter de aanvraag lijkt de eigenaar van Space te zitten.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De gemeenteraad van de badplaats San Antonio vreest de opening van “een soort Ushuaïa” in het gebied van Sa Punta des Moli. De vergunning is op basis van de huidige wetgeving niet te weigeren en daarom overwegen enkele raadsleden nu om een wijzigingsvoorstel voor de wet in te dienen zodat de komst van een dergelijke discotheek alsnog verboden kan worden.

Het hoofd van de dienst Planning en Activiteiten van de gemeente, Juanjo Ferrer, bevestigde dat in juli 2015 vergunning is aangevraagd voor het project. De vergunning betrof toestemming voor de hervorming en uitbreiding van het hotel Race des Sol, gelegen in Vedrà, een oude nederzetting. Naar wat nu blijkt betreft het niet alleen de verbouwing en renovatie, maar ook de uitbreiding naar een disco hotel.

Het moge duidelijk zijn: Rosello zit achter dit verhaal en wij durven alvast te concluderen dat Space zich zal gaan vestigen in Race des Sol en ze gaan dit doen op de manier zoals de oude overbuurman het doet in Playa den Bossa: Ushuaïa.

Waarom de gemeente een zo groot bezwaar heeft tegen de komst van Space is onbekend.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *