Space presenteert: Café Olé met Ultra Nate

  • Home
  • Space presenteert: Café Olé met Ultra Nate

cafeole2013-1De zangeres van onder andere “Free“, “Automatic” en “Studio 54” zal vijf maandagen optreden bij Space Ibiza tijdens de beroemde Café Olé avonden, dit maakte het Space management zojuist bekend.

Noord-Amerikaanse house muziek diva Ultra Nate is de nieuwe resident vocaliste van Cafe Ole Ibiza. Vanaf deze week tot en met 12 augustus zal ze optreden in de Space. De zangeres heeft in haar 22 jarige muziek carrière wereldwijd een enorme populariteit opgebouwd met onder andere de uitvoering van de soundtrack van de film Studio 54. Ze maakte zes albums en stond maarliefst zeven keer met een nummer 1 notering in de Amerikaanse charts. Gouden platen zijn haar dan ook niet vreemd. Ultra Nate begon haar carrière in 1991, op 21-jarige leeftijd had ze al getekend bij Warner Bros Records.

Deze grote zangeres, producente en onlangs zelfs DJ is een authentieke muzikale kameleon die zich snel aanpast aan haar omgeving en de verwachtingen zijn dan ook hoog voor haar optredens in Space.

Cafe Ole zal de zangeres 5 opeenvolgende nachten presenteren: 15 juli op Cafe Ole Burlesque, 22 juli op Motel Cafe Ole, 29 juli op Cafe Ole Freak, 5 augustus op Cafe Ole Back to Disco en tot slot op augustus 12. Dit is een opmerkelijke datum vanwege de viering van het 14 jarig bestaan van Cafe Ole.

Als je er bij wilt zijn, dan kan je hier alvast kaarten online bestellen.

ultra_nate
Ultra Nate
Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *