Spaans voetbal elftal verliest oefenwedstrijd

  • Home
  • Spaans voetbal elftal verliest oefenwedstrijd

portugal-swedenHet Spaanse nationale elftal keerde terug naar Johannesburg waar ze de WK finale van Nederland wonnen. Deze keer zonder succes want er werd verloren van Zuid Afrika.

In het Soccer City-stadion wonnen de Spanjaarden ruim drie jaar geleden de wereldtitel ten koste van Oranje. Maar nu liepen ze tegen een 1-0 nederlaag op. Bernard Parker, oud-speler van FC Twente, zorgde voor de teleurstelling bij de Spanjaarden door in de 56e minuut te scoren.

In een andere match was het Duitsland wat op de heilige grond van Wembley Engeland de baas was door in de 39e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. Engeland verloor afgelopen vrijdag ook al thuis met 0-2 van Chili. De Belgen wisten net als Nederland niet te winnen van de Japanners en liepen thuis tegen een 2-3 nederlaag aan.

De knaller van gisteravond, Portugal tegen Zweden, werd in het voordeel van het team van de sterspeler Cristiano Ronaldo beslecht. Het werd uiteindelijk 3-2 voor Portugal, wat uitschakeling voor Zweden betekende.

Posted in Al het nieuws Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *