Source Media brengt serie uit

  • Home
  • Source Media brengt serie uit

verliefd-ibiza-tweede-sbs6-release-van-source-1-mediaHet eerste seizoen van de televisieserie Verliefd Op Ibiza, te zien op SBS6, wordt op 19 december uitgebracht door Source 1 Media en is daarmee de tweede SBS6-release van de distributeur. Source 1 Media bracht eerder de Nederlandse televisieserie Doris uit.

De dvd-box van het eerste Verliefd Op Ibiza-seizoen is direct verkrijgbaar nadat de laatste aflevering op televisie is uitgezonden. Source 1 Media ondersteunt de release met een televisie- en online campagne rondom de laatste drie afleveringen. Daarnaast is er een socialemediastrategie gericht op onder meer de 28.000 Facebook-volgers van de serie.

De televisieserie Verliefd Op Ibiza is gebaseerd op de gelijknamige film van Johan Neijenhuis. In de bioscoop bracht de Nederlandse productie meer dan 5,8 miljoen euro op en was het een van de grootste films van 2013. Ook de tv-versie doet het goed. De eerste aflevering zorgde voor ruim 1,4 miljoen kijkers.

Halverwege vorige maand werd bekend dat Source 1 Media een samenwerkingsovereenkomst met SBS Broadcasting heeft gesloten. De distributeur gaat meerdere SBS-series uitbrengen op dvd.

Bron: Entertainment business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *