Solomun nodigt Sven Väth uit in de Pacha vanavond

  • Home
  • Solomun nodigt Sven Väth uit in de Pacha vanavond

Nergens anders ter wereld vind je zoveel grote DJ’s als tijdens het zomerseizoen op Ibiza. Vergelijk het maar met het Amsterdam Dance Event, maar dan vijf maanden lang. Met zoveel goede underground DJ’s en feesten raak je gewoon niet uitgefeest. Maar stel dat ik er dan toch nog maar één zou mogen zien, dan zou ik sowieso voor Solomun kiezen. Je weet wel, die ene DJ die binnen een paar jaar gewoon heel de wereld heeft veroverd? Hij is zo bekend geraakt bij het grote publiek, dat je echt onder een steen hebt geleefd als je hem niet kent. Ik bedoel maar, zelfs mijn moeder had het erover dat ze graag naar Solomun wilde, en nu hebben we het over iemand die EDM niet kan onderscheiden van techno muziek.

Solomun is gemaakt voor Ibiza. Echt die man kan met een draai van zijn heupen, het zwaaien van zijn arm en een bas van 122bpm elk feest op het eiland uit zijn hand laten eten. Het is niet voor niks dat zijn feest Solomun+1 de populairste avond is in Pacha. Iedere zondag avond neemt de DJ plaats achter de draaitafels van de populaire club, samen met een guest dj.

Vanavond zal Solomun de Duitse Sven Väth uitnodigen, die op de woensdag avond zijn eigen residency avond in de Pacha heeft met Cocoon.  De stijl en muziek van Solomun hangt natuurlijk af van zijn gast, maar vandaag de dag wordt Solomun’s stijl gekenmerkt door een diepere sound onder zijn melodische groovy tunes.

Tot vanavond bij de Pacha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *