Solomun keert terug naar Pacha Ibiza voor zomerseizoen

  • Home
  • Solomun keert terug naar Pacha Ibiza voor zomerseizoen

Het nieuws waar veel van ons zo lang op hebben gewacht, is er dan nu eindelijk: Solomun zal deze zomer iedere zondag in de Pacha te vinden zijn.

Solomun is inmiddels uitgegroeid tot meest bekende DJ op het gebied van deephouse en (soft) techno. Hij is enorm populair, en daarom ook niet meer weg te denken van het partyeiland Ibiza. Deze zomer zal hij iedere zondag zijn set ten gehore brengen in de Pacha, waar hij elke week back to back zal draaien met een andere guest DJ.

We kunnen niet wachten om te zien hoe de Pacha er uit ziet, nadat deze oudste club van Ibiza deze winter een complete makeover is onder gegaan. Maar we moeten nog eventjes geduld hebben om het nieuwe interieur te aanschouwen.

Vanaf zondag 27 mei tot 14 oktober (21 weken lanng!) zal iedere zondag in het teken staan van de legende Solomun. Vorig jaar stonden Dixon, Âme, Mano le Tough, Damian Lazarus, Dubfire, Joseph Capriati en Sven Väth side to side met Solumun te draaien in de ultra beroemde club. Maar hey, just to name a few…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *