15 C
Ibiza Town

Solomun +1 in Pacha , niet voor beginners

Moet lezen

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Ibiza in de groei

Verandering van weer

solomun-pete-tongIBIZA – De bijna 40-jarige DJ Solomun is sinds 2012 resident bij Pacha en heeft op de zondagen zijn vaste avond…net als vorig jaar heet het feest Solomun +1, waarbij hij elke week een DJ uitnodigt die hem heeft geïnspireerd.

Deze zondag was de beurt aan Pete Tong, bekend van zijn muziekprogramma’s voor BBC Radio (Essential Mix) en een grote naam ook in de Ibiza uitgaansscene. 

Wij kwamen om half 2 de Pacha binnen, toen nog redelijk rustig. Wat direct opvalt is dat de DJ booth midden op de dansvloer staat, en daarmee de DJ een heel direct contact heeft met het publiek dat om hem heen staat. De kleine zaal naast de rookruimte was ook geopend, deze zaal heeft een intieme sfeer  maar de actie was duidelijk in de Main Room. Een gemengd publiek in Pacha, van twintigers tot bijna bejaarden, en de meesten doen ook qua kleding net een beetje meer hun best dan in vele andere grote clubs op Ibiza, de sfeervolle en toch intieme ambiance van Pacha vraagt daar ook om. Ook het personeel achter de bar is supervriendelijk en attent.

solomun-neon

Pete Tong was met zijn set bezig en al snel liep de zaal vol…2 uur later, om half 4 startte Solomun met de warming up, de dansvloer was goed druk maar met nog wel ruimte om te dansen, en met sexy danseressen op de diverse podia die de zaal opzweepten. Goede lichtshow, zuiver geluid en de regenbuitjes van confetti maken de sfeer. Geen eenvoudige commerciele house maar stevige deep house met een goede bassline, geen sound die heel makkelijk in het gehoor ligt voor velen maar met een iets meer ontwikkelde smaak op het gebied van Dance en House een absolute aanrader! Vergelijk het maar met een  goede whiskey, die moet je ook leren waarderen.

Solomun Pacha

Als klap op de vuurpijl startte om 6 uur de back-to-back van Pete Tong en Solomun, het hoogtepunt van de avond. Het bewijs dat de relatief oudere DJ’s  de zaal nog kunnen entertainen op hoog niveau, de jarenlange ervaring van deze 2 heren stond daar garant voor…geen pijn in je oren en in je hoofd, wel pijn in je voeten van het dansen! Kortom, een topavond in Pacha.

solomun

Solomun nodigt tot en met 5 oktober wekelijks op zondag verrasende gasten uit. Pacha is the place to be en tickets voor dit feest koop je extra voordelig in onze online ticketstore.

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!