Solomum Pacha is geopend

  • Home
  • Solomum Pacha is geopend

solomunIk denk niet dat het is overdreven om te zeggen dat Pacha op Ibiza momenteel hét onderwerp van gesprek is bij clubbers.

Er ging een kleine schikgolf door de wereld van clubbers toen een aantal grote namen aangaven Pacha te verlaten en het publiek wachtte in spanning af wie hun plaats zou gaan innemen. Eén van de ergste bewaarde geheimen voor de zomer was Solomun, het nieuwe feest voor de zondag bij de oudste club van Ibiza. Een concept van Duitse makelij.

Solomun in Pacha

Het was een moedige lanceerdatum, als je bedenkt dat deze samenvalt met de opening van Space, al jaren de officieuze start van het zomerseizoen, maar Pacha is deze zomer krachtiger dan ooit en komt met een gewaagde en volledig vernieuwde zomerkalender. wij waren op de teaser van Solomun en vroegen ons af of het druk zou zijn. Nou, de mensen moesten haast met een schoenlepel naar binnen gepropt worden. Pacha lijkt populairder dan ooit.

Solomun in Pacha

Een van de hoogtepunten van de nieuwe Solomun residency is zonder meer het verplaatsen van de DJ booth naar het midden van de dansvloer, het geeft de club een heel ander smoel en de dj staat nu niet alleen centraal, maar ook dichterbij het publiek. En de waarde van de dj in een club mag niet onderschat worden, het is één van de fundamenten van de huidige club cultuur. Rondom de dansvloer waren gordijnen met cartoons opgehangen.

Solomun in Pacha

Solomun ondertussen, ziet eruit alsof hij geboren was om deze club te draaien, zo comfortabel is hij in zijn nieuwe omgeving. De Pacha dansers souffleren de dj met een sexy act, het publiek opzwepende. De zondag lijkt een rotspunt te worden voor de clubbers op het eiland want het publiek werd meermalen in extase gebracht en verliet Pacha rond de klok van 7 zeer voldaan.

Solomun in Pacha
Solomun in Pacha
Solomun in Pacha

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *