Snoep met vergif op strand Playa den Bossa

  • Home
  • Snoep met vergif op strand Playa den Bossa

gif playa den bossaOnrust onder hondeneigenaren op het strand van Play den Bossa. Er zouden honden snoepjes met vergif op het strand gelegd worden.

Kennelijk is er in de omgeving van Playa den Bossa iemand die het niet zo op heeft met honden. Verontruste eigenaren van deze viervoeters wisten gisteren te melden dat er hondensnoepjes worden neergelegd waarin vergif zou zitten. Wie op dit strand komt met zijn hond dient dus extra goed op te letten of je harige vriend of vriendin niets eet wat er op het strand ligt.

Het is gebruikelijk dat er in de periode van oktober tot april honden worden uitgelaten op de stranden op Ibiza. Officieel dient een hond overal te zijn aangelijnd, ook op het strand in de winter. Maar gezien de serene rust op de meeste stranden houden eigenaren van honden zich niet aan deze regel, kennelijk tot ergernis van bepaalde mensen. De politie staat overigens oogluikend toe dat je hond niet is aangelijnd in deze periode. Je bent wel verplicht om een riem te kunnen tonen als ze daar om vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *