Smartphone gejat? Dit krijg je terug

  • Home
  • Smartphone gejat? Dit krijg je terug

easyjet-iphone-appIBIZA – Op Ibiza is je smartphone een zeer gewild object bij het dievengilde. Ieder seizoen komen er duizenden mensen aangifte doe van de diefstal van hun apparaat bij de politiebureaus op het eiland. Maar als je telefoon dan is gejat, hoeveel vergoed je verzekering dan? Dat scheelt echt gigantisch par maatschappij, zo blijkt.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
De maximale vergoedingen voor smartphones en je eigen risico gebaseerd op cijfers van 2015. De vergoeding voor smartphones verschilt nogal per reisverzekeraar. De meeste bedragen komen uit
op 250 tot 500 euro per gebeurtenis of per reis, maar er zijn ook uitzonderingen. Bij de HEMA, Doorlopende reisverzekering, de Inshared Reisverzekering en de Ohra Doorlopende Reisverzekering Basis is de smartphone zelfs geheel niet meeverzekerd. Bij de Allianz Global Assistance Doorlopende reisverzekering Premium en Verzekeruzelf.nl Doorlopende Reis Excellent is de vergoeding totaal max. € 3500,- maar per per voorwerp is dat € 1750,- Het Algemeen dagblad maakte het volgende overzicht:

[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *