Sluit februari af in de B12 met Denis Horvat

  • Home
  • Sluit februari af in de B12 met Denis Horvat

Joehoe, morgen is het alweer maart en dat betekent dat de winter officieel bijna voorbij is. En dat moeten we natuurlijk vieren, want wij kunnen echt niet wachten tot die oh zo overheerlijke zomer weer begint. Anyways, vandaag is dus de laatste dag van februari en reden te meer om dat te vieren met een laatste February Fiesta.

Vlakbij de haven van Ibiza stad vind je de B12 club, die onlangs haar aantal feesten flink heeft uitgebreid. B12 dient als multifunctioneel platform waarbij kunst en amusement wordt samengebracht, maar tegenwoordig worden er steeds meer clubnachten georganiseerd. En ook vanavond staat er een club evenement op de planning, en Afterlife en Innervisions DJ Denis Horvat zal voor deze exclusieve gelegenheid speciaal achter de DJ booth plaatsnemen. Horvat staat bekend om zijn dynamische deep house en techno releases.

De Deense Horvat is erg populair op dit moment. Hij komt vandaag naar Ibiza vliegen na een weekend set in het Panorama Bar, Berghain, dus don’t worry, vanavond hoef je geen amateuristische tunes te verwachten.

Dus, waar wacht je nog op, vier het leven en ga feesten in de B12 vanavond!

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *