Slotfeesten verregenen

  • Home
  • Slotfeesten verregenen

cocoon-afterpartyIBIZA – Verspreid over het eiland zijn er deze week verschillende closing parties. Maar het weer zit de meeste organisaties even niet mee.

Vandaag en morgen gaat het namelijk gieten. En als het giet op Ibiza dan komt het ook echt met bakken naar beneden, dat is bekend. En de regen gaat gepaard met flinke onweersklappen.

De gisteravond ingezette closing part van Cocoon bij Amnesia zal in één adem doorgaan in het Benimussa Park, bij veel van jullie bekend als de Zoo. Daar gaat de koning van de Techno, Sven Vath, nog verder vanaf 12 uur. De bedoeling is dat het feest tot 0:00 zal gaan duren. De organisatie heeft een uitwijkmogelijkheid naar een binnenruimte, maar die is slechts geschikt voor 300 personen. Het is nog maar de vraag hoe dit allemaal gaat verlopen want vanaf 11 uur vanmorgen staat er veel regen op het programma.

Zaken die het komende weekend hun eindfeesten gepland hebben, komen er beter vanaf want vanaf donderdag is het over met de regen en in het weekend wordt het afwisselend bewolkt en zal het kwik weer stijgen naar een aangename 27 graden, lokaal zelfs mogelijk 2 graden warmer. Goed nieuws voor liefhebbers van de Ushuaïa- en Space closing parties. Ook DC10 boft volgende week maandag.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *