Slachtoffer moord Ibiza blijkt Nederlander [update]

  • Home
  • Slachtoffer moord Ibiza blijkt Nederlander [update]

nederlander-vermoordSAN JOSE – Het slachtoffer van de schietpartij gisteren in een woonhuis in het gebied Ses Eres bij San Jose, blijkt een 35 jarige Nederlander. De man werd 3x beschoten met een shotgun.

De aanleiding van de schietpartij was een langslepende ruzie over een erfenis. De oom van vrouw waarmee het slachtoffer getrouwd was, een 65 jarige Ibicenco, lijkt de dader te zijn van de brute afslachting. Het slachtoffer werd door de Guardia Civil aangetroffen in een plas bloed van vijf meter groot, zo weten getuigen te melden. De dader heeft de buren verteld wat er gebeurd was en aan hen gevraagd de politie te bellen.

Het onderzoek naar de slachting is in volle gang en de vermoedelijke dader, Jose Marí Ribas, is in verzekering gesteld en is inmiddels voorgeleid aan de officier van justitie.

De 35 jarige Nederlander is afkomstig uit het Brabantse Rijen en was al tien jaar woonachtig op het eiland en vader van een tweeling van vijf jaar oud.

[update 14:06] Het blijkt te gaan om de 35 jarige Gert -jan Buijs en was getrouwd met Pilar Mariscal Ribas, bij wie hij twee kinderen kreeg (een tweeling).

gert-jan-buijs
Gert-jan Buijs (Foto: Facebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *