Sekscruise komt naar de haven van Ibiza

  • Home
  • Sekscruise komt naar de haven van Ibiza

Dat Ibiza populair is onder cruiseschepen, dat is inmiddels geen geheim meer. Er wordt dit jaar zelfs een record aantal cruiseschippassagiers op het eiland verwacht. Maar toch is het ene cruiseschip het andere nog niet, dat blijkt maar weer uit het laatste nieuws rondom de ‘Desire’ cruise. De haven van Ibiza zal vanaf volgend jaar bezoek krijgen van dit schip. Een erotisch getinte cruise met 700 swingers aan boord die niet alleen Ibiza, maar vooral hun eigen seksualiteit willen ontdekken. Oh, en kleding aan boord is niet verplicht.

De cruise zelf streeft naar glitter, glamour, en adrenealine. Een cruise waarbij het hedonisme hoogtij viert, en langs luxueuze plaatsen als St.Tropez, Ibiza, Monaco en Portofino vaart.

Hoewel de cruise pas in September 2019 plaats zal vinden, is de reis nu al bijna helemaal volgeboekt. En de reis is nog prijzig ook. Voor een zevendaagse cruise worden bedragen betaald tussen de 4.000 euro voor de goedkoopste kamer (Club Interior Stateroom) tot 20.100 euro voor de meest luxueuze kamer (Club World Owners Suite) op de boot. Tja, je moet aardig wat centen neerleggen wil je van iets anders snoepen dan je eigen partner.

Aan boord van het kinky speelparadijs zijn 350 koppels- allemaal tussen de 35 jaar en 65 jaar oud,  ‘open-minded’, en opzoek naar de vakantie van hun (seks)dromen.

Het schip beschikt over verschillende faciliteiten, inclusief spa, massage rooms, luxe suites en geheime kamers die de temperaturen op de boot flink laten stijgen. En laten we de populaire playroom niet vergeten. Een “spectaculaire speelruimte” waar je jezelf en de andere passagiers spelenderwijs wat beter leert kennen.

Ook zijn er elke avond andere erotische themafeesten, zoals Little Italy, het Romeinse Rijk, Casino Royal, Grand Prix en Pirates of the Caribbean. Maar dan een piraat zonder onderbroek.

Dus mocht jouw relatietherapie geen succes zijn, misschien dat een bezoekje aan de Desire weer helpt om de spanning terug te brengen tussen jou en je partner. Saai zal het in ieder geval niet worden.

 

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *