Seizoensverlenging zal niet opeens van kracht gaan

  • Home
  • Seizoensverlenging zal niet opeens van kracht gaan

luchthaven-info-binnenDe Balearic Executive President, Jose Ramon Bauza, zei donderdag dat er vooralsnog niet veel partijen zijn die van plan zijn het seizoen volgend jaar eerder te laten beginnen.

Toch bleek aan het einde van dit seizoen dat als het weer een beetje meezit, dat er veel mogelijkheden zijn want de toerist die er dan is wil ook bediend worden. En in het vroege voorseizoen is dat precies hetzelfde. De toeristische cijfers tonen aan dat er een trend is ingezet en dat er steeds meer te beleven valt op het eiland. Waar mogelijk springen ondernemers daar op in en ook het komende seizoen zullen er weer meer zaken eerder open gaan dan ze gewend waren te doen.

Een lastig punt blijft natuurlijk het feit dat er te weinig rechtstreekse vluchten zijn naar Ibiza, dus de verwachting is dat in eerste instantie wellicht het aantal ferry passagiers nog wat zal gaan stijgen. Op het moment dat blijkt dat dit aantal groeit dan zullen de luchtvaartmaatschappijen snel volgen. En op het moment dat die overstag gaan, dan zal niets meer in de weg staan voor toerisme wat het hele jaar door draait op Ibiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *