Scheiden op Ibiza

  • Home
  • Scheiden op Ibiza

gescheidenIBIZA – Trouwen op Ibiza is helemaal hip. Stellen die het toneelspelletje niet spelen op een idyllisch strandje, tellen niet meer mee. Maar er is een nieuwe trend op komst: scheiden op Ibiza.

In 2013 waren er 2.500 stellen die gingen scheiden en dat is alweer meer dan het jaar ervoor het geval was toen er nog 2.389 koppels uit elkaar gingen op de Balearen. Dit blijkt uit cijfers van het Spaans Bureau voor de Statistiek, INE. in 2013 brak in de Balearen 2.500 koppels, waaronder echtscheidingen, scheidingen en annuleringen, volgens het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE) vandaag vrijgegeven. 17,9 procent van de gesloten huwelijken eindigen in een scheidig; dat is 2,3 per 1.000 inwoners en in heel Spanje is dat cijfer 2,1 per 1.000.

De gemiddelde lengte van het huwelijk is niet veel veranderd in vergelijking met 2012. Stellen blijven gemiddeld 15,5 jaar bij elkaar. Alleen op de Canarische eilanden noteerden de tellers 2,87 ontbonden huwelijken per 1.000 inwoners.

Ondernemers die plannen hebben om uit het stijgende aantal scheidingen op Ibiza een slaatje te slaan, die kunnen een bod doen op één van onze domeinen: www.scheidenopibiza.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *