6.9 C
Ibiza Town

Sant Antoni lanceert het plan om het landschap van de stad te verbeteren voor 50.000 euro

Moet lezen

De gemeenteraad van Sant Antoni heeft al een openbare aanbesteding uitgeschreven voor het opstellen van het kwaliteitsplan voor het landschap van de stad, dat tot doel heeft het uiterlijk van het historische centrum te verbeteren door uniformiteit toe te passen.

Het contract, dat 50.000 euro bedraagt, heeft een uitvoeringstermijn van vier maanden en omvat volgens het Consistorie diensten op het gebied van architectuur, engineering, stedenbouw en de deelname van adviseurs op het gebied van wetenschap en technologie, technische testen en analyse.

Het stadslandschapsplan omvat het gebied dat overeenkomt met de veelhoek die wordt afgebakend door de straten Ramón y Cajal, Soledad, de la Mar en Passeig de la Mar. De straten Vara de Rey, Cervantes en Soledad zullen ook worden opgenomen als structurele assen van het actieterrein, inclusief de uitbreiding van deze straten tot de kust van Sant Antoni.

Dit project voorziet niet alleen acties om het landschap van de afgebakende zone te transformeren, maar ook voor regulering van deze ruimtes door middel van gemeentelijke verordeningen.

De eerste loco-burgemeester en wethouder voor Openbare Werken, Mobiliteit en Handel, Joan Torres, legt uit dat dit plan tot doel heeft om het stedelijke landschap van de stedelijke kern van Sant Antoni te herstellen en te verbeteren om het imago te verbeteren.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel