San Antonio vreest beachclub epidemie

  • Home
  • San Antonio vreest beachclub epidemie

beachclub_san_antonioSAN ANTONIO – De gemeente San Antonio gaat zich met hand en tand verzetten tegen wat zij noemen de “beachclub epidemie”. De opkomst waarvan de laatste vier jaar sprake is moet absoluut gestaakt worden volgens de bestuurders van de stad.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Om de komst van grote beachclubs die fungeren als discotheken tegen te gaan zal de gemeente indien nodig de regering verzoeken om de wet te wijzigen, want het laatste wat wij willen is een stad vol met overlast gevende muziekclubs. Woorden van de wethouder van stedenbouw Juanjo Ferrer.

De stad is volgens de wethouder ten dode opgeschreven als er meer beachclubs bijkomen die zorgen voor nog meer geluidsoverlast. Nu is het nog zo dat dergelijke clubs met een maximum van 65 dB muziek mogen draaien tussen 10:00 en 24:00, maar als het aan de gemeenteraad ligt dan komt er een wetswijziging die dit alles onmogelijk maakt. Gekeken wordt of er wel een behoefte bestaat aan dergelijke zaken en of er geen mogelijkheid bestaat om de vergunning voor normale discotheken te versoepelen in de hoop dat investeerders daar meer brood in zien.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *