San Antonio in opstand

  • Home
  • San Antonio in opstand

westendSAN ANTONIO – Het afvalputje van Ibza: San Antonio. De overlast, drugsdealers, straathandelaren, het vuil en de prostitutie in San Antonio komt de winkeliers en bewoners de strot uit. Bijna 80 mensen ondertekenden een brandbrief aan de gemeente.

Naar aanleiding van de geschreven brief is er aanstaande vrijdag een ontmoeting tussen de briefschrijvers en de burgervader om te praten over de huidige situatie in de stad. Bewoners vergeleken de stad met een gemeente waar geen wetten lijken te gelden en zijn de intimidaties van toeristen, het geschreeuw, het urineren tegen voordeuren en andere vervelende zaken spuugzat. Ook ergeren ze zich dood aan de alsmaar groter worden groep prostituees in de Calle San Mateo.
De stad voelt onveilig en er wordt nauwelijks opgetreden tegen de overlast, zo staat er in de brief. Steeds meer ondernemers ontvluchten de stad op zoek naar betere plekken om hun handel te drijven, terwijl veel horecaondernemers gewoon lukraak een bedrijf beginnen zonder daarvoor de juiste papieren te hebben. Een complete chaos dus in San Antonio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *