Ryanair en Lelystad

  • Home
  • Ryanair en Lelystad

Luchthaven LelystadLELYSTAD – Veel bewoners van de noordelijke provincies in Nederland zou je er een plezier mee doen als Ryanair gaat vliegen vanaf Lelystad. Naar Ibiza bijvoorbeeld.

De directie van Lelystad Airport ontkent vooralsnog echter dat er gesprekken gaande zijn met de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair over haar komst naar het Flevolandse vliegveld. Maar toch beweerde de marketing-directeur van de Ierse lowcost maatschappij woensdag anders tegen journalisten. Hij zei dat er wordt onderhandeld over de komst van Ryanair naar Schiphol, waarbij ook wordt gekeken naar vluchten van en naar Lelystad.

De directeur van Lelystad Airport, Erik Lagerweij, zegt dat de Schiphol Groep met geen enkele maatschappij over Lelystad in gesprek is, totdat het kabinet het Luchthavenbesluit heeft vastgesteld. Dat besluit wordt in april verwacht. In een reactie zegt Ryanair dat marketing-directeur Kenny Jacobs zijn uitspraken inderdaad heeft gedaan. Een toelichting op de plannen met Lelystad Airport wil de maatschappij niet geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *