Ryanair annuleert 400 vluchten

  • Home
  • Ryanair annuleert 400 vluchten

Ryanair heeft 400 vluchten geannuleerd die op 25 en 26 juli naar of vanuit Spanje opereren. Op deze twee dagen gaat het cabinepersoneel van de Ierse luchtvaartmaatschappij namelijk staken in Spanje, België en Portugal.

 

In totaal heeft Ryanair aangekondigd 600 vluchten te cancelen door heel Europa. In Spanje zullen dit alleen al 200 gecancelde vluchten per dag zijn.

 

Ryanair weet nog niet hoeveel van deze gecancelde vluchten Ibiza als bestemming of vertrekpunt hebben. De luchtvaartmaatschappij zegt dat ze al in contact zijn geweest met de passagiers.

 

“De annuleringen treffen 12% van onze klanten die voor volgende week woensdag of donderdag een vlucht met Ryainair gepland hebben. We vinden deze annuleringen enorm vervelend. Het bedrijf heeft alle getroffen klanten dan ook de mogelijkheid aangeboden om hen te verplaatsen naar een alternatieve vlucht. Ook is er de mogelijkheid een volledige terugbetaling van uw tickets te ontvangen,” aldus een woordvoerder van Ryan Air.

 

Elke Ryanair-klant die volgende woensdag of donderdag naar / van België, Portugal of Spanje reist en die vandaag geen e-mail of sms heeft ontvangen, kan erop  rekenen dat zijn vlucht gewoon doorgaat en dat je kan zijn vlucht rekenen inchecken volgens de gebruikelijke procedure. (88% van de Ryanair-klanten in Europa worden niet getroffen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *