Rumi’s Gym: blijf fit tijdens je verblijf op Ibiza

  • Home
  • Rumi’s Gym: blijf fit tijdens je verblijf op Ibiza

Een week losgaan op Ibiza is natuurlijk helemaal het einde. Een vakantie week waar het hedonisme hoogtij viert en waar het normale leven in Nederland even wordt vergeten. Elke dag de leukste feesten meepakken, of het nou ’s avonds of ’s ochtends is maakt je niet uit, en tussendoor proberen te overleven door de alcohol op het strand eruit te zweten en jezelf vol te proppen met zoveel mogelijk koolhydraten. Want eerlijk is eerlijk, wanneer je lijdt aan een killing kater als souvenir aan een heftig avondje Ushuaia, heeft natuurlijk niemand zin in een quinoa salade.  Ewll. Maar ja, voor iedereen die langer op het eiland blijft vormt deze ongezonde levensstijl dus wel echt een potentieel probleem. Als we namelijk op dit eet en drinktempo door gaan dan passen we over een paar weken echt die #Ibizaoutfit niet meer. Want hoewel de Britse dames zich misschien kleden naar de maat die ze willen, en niet naar de maat die ze daadwerkelijk hebben, betekent dit niet dat dit nou zo’n  goed voorbeeld is.

 

Als je hier met alle leuke feesten en restaurants dus niet dicht wil groeien, dan zit er weinig anders op om gewoon weer lekker te gaan trainen. En zo kwam ik op het briljante idee om mij hier aan te melden bij de sportschool. Voor iedereen die in of in de buurt van San Antonio verblijft is Rumi’s gym een echte aanrader. (De gym bevindt zich op de Es Calo straat, bij Cala de Bou. ) Voor Ibiza is deze sportschool relatief goedkoop voor de kwaliteit die je krijgt. 

 

Rumi’s gym beschikt over verschillende cardio apparaten, maar heeft ook een enorm uitgebreid krachtgedeelte. Ook kan je hier groepslessen volgen, voor zowel beginners als gevorderden. Verder staat de airco en muziek bij Rumi’s altijd aan. De sportschool is doordeweeks iedere dag geopend van 08.30 ‘s ochtends tot 22.30 ’s avonds.

 

De prijzen van een lidmaatschap bij Rumi’s Gym werken als volgt. Wanneer je kiest voor een maand abonnement betaal je 50 €, voor 2 maanden 80€, en voor 3 maanden 100€. De perfecte gym dus voor iedereen die een beetje fit wil blijven tijdens de zomermaanden op het eiland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *