Een romantisch project: nieuw boetiek hotel in San Antonio

  • Home
  • Een romantisch project: nieuw boetiek hotel in San Antonio

Luxe hotel resorts; niet alleen Ibiza, maar heel Spanje zit er vol mee. De toerist van tegenwoordig kiest massaal voor luxe en all inclusive, want op vakantie moet je nou eenmaal genieten, toch? Maar toch zijn er nog steeds toeristen die zich juist graag willen terug trekken op vakantie. Die geen zin hebben om de wekker te zetten om een bedje bij het zwembad te reserveren, of om in de rij te staan bij het ontbijt buffet. En juist voor die groep mensen, die wat intiems willen, maar dan zonder in een ver afgelegen villa te verblijven, zijn er de boetiek hotels in Ibiza.

Ook San Antonio krijgt er een nieuw boetiek hotel bij, wat bij moet dragen aan het verbeteren van het imago van de stad. Het hotel komt op een steenworp afstand van het Plaza de la Iglesia, en moet volgens de burgemeester “kwaliteitstoerisme naar de stad toe trekken”.

Het boetiek hotel krijgt vier sterren, en schijnt ideaal voor stelletjes te zijn. Met haar 30 slaapkamers, kan het hotel 60 slaapplaatsen aanbieden. Hier zal je dan ook niet zo snel last hebben van gillende kinderen bij het zwembad, of dronken Engelsen die besluiten nog een flinke afterparty op hun balkon te houden. Dit schattige hotel is ideaal voor alle mensen die niet alleen van Ibiza, maar ook van elkaar wil genieten, zonder hierbij de hele tijd gestoord te worden. Het hotel hoopt in 2020 haar deuren te openen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *