Rijrichtingen veranderen

  • Home
  • Rijrichtingen veranderen

rijrichtingIBIZA – Bestuurders die reizen door de straten van Ibiza moeten rekening houden met veranderingen die de gemeente uit zal gaan voeren voor het nieuwe zomerseizoen van start gaat in de belangrijkste straten.

Het belangrijkste wijziging zal plaats gaan vinden op de Ignasi Wallis Avenue. Deze weg verandert van twee rijrichtingen in één rijrichting en zal de belangrijkste toegangsweg worden om de stad in te kunnen rijden.

Een andere wijziging zal merkbaar zijn bij de verkeerslichten op de kruising van Ignasi Wallis Bartomeu Rossello en Isidor Macabich zijn. Het eeuwige rode licht, één van de langste van het eiland, zal korter van duur zijn straks omdat het verkeer niet meer twee kanten op rijdt.

De Santa Eulària Avenue zal ook een éénrichtingsverkeer straat worden en dit zal de belangrijkste route worden voor het verkeer wat de stad wil verlaten.

Deze wijzigingen zullen, volgens de wethouder Mobiliteit van de stad Vila, Juan José Venkel, “onderdeel zijn van de nieuwe verkeersmaatregelen die de stad van verkeer moeten ontlasten”. Onderdeel van de plannen zijn de werkzaamheden aan het realiseren van een voetgangersgebied op Vara de Rey en het Plaza del Parque, wiens werken starten in oktober 2016.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *