15.3 C
Ibiza Town

Reverse closing party

Moet lezen

reverse-closing-privilegeSAN RAFAEL – Eén van de mooiste avonden van de Privilege, Reverse, zal morgen al weer voor het laatst gehouden worden dit seizoen. Duizenden clubbers wisten hun weg te vinden naar dit prachtige event in de grootste club van de wereld.

Reverse timmert inmiddels al weer vijf jaar aan de weg met evenementen in Spanje en weet keer op keer uitverkochte feesten te organiseren met indrukwekkende line-ups. En dit jaar werden de stoute schoenen aangetrokken en vertrok het circus van Reverse naar de Privilege. En het werden indrukwekkende feesten die een grote impact achterlieten op het internationale publiek dankzij hun line-ups, de goede opkomst en de betoverende decoratie die werd toegevoegd aan deze bijna magische club op het eiland.
Vele grote namen hebben zijn de revue gepasserd zoals 2manydjs, Steve Lawler, Vitalic, UNER en de grootste van allemaal, Technasia, liet compleet het dag er af gaan tijdens de feesten en was de dag erna hét onderwerp van gesprek. Naast de Privilege zelf werd er ook in de Vista Club aan zeven nieuwkomers op de dj markt een kans gegeven om zich te laten horen voor het grote publiek.

Omdat het seizoen op Ibiza een succesvol was voor de organisatie, zijn er inmiddels plannen bekend voor een eigen tour van het evenement in de herfst en winter van 2014. Hou ze dus in de gaten!

Maar voor het zover is kan ke op 3 september nog 1 keer volledig uit je dak op de internationaal befaamde Duitse techno met Fritz Kalkbrenner (live), Iban Mendoza en Marco Yanes.

Voor een laatste keer dit seizoen zal Reverse alles uit de kast trekken dus zorg dat je er bij bent!

reverse-closing-privilege

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel