RESISTANCE maakt giga line up bekend

  • Home
  • RESISTANCE maakt giga line up bekend

Hou je vast! De namen zijn groter dan ooit. Het underground label RESISTANCE heeft zojuist haar headliners bekend gemaakt voor het spectaculaire techno feest dat voor haar tweede seizoen terug zal keren naar de Privilege in Ibiza. We hebben mazzel deze zomer!

Het feest dat negen weken lang zal worden georganiseerd in het super populaire Privilege heeft wellicht de grootste namen weten binnen te slepen voor komend seizoen. Aanstaande zomer zullen hier namelijk niemand minder dan Adam Beyer, Carl Cox, Dubfire, Eats Everything, Jamie Jones, Joseph Capriati, Loco Dice, Maceo Plex, Nicole Moudaber, Paco Osuna, Pan-Pot, Richie Hawtin, Sasha & John Digweed en Seth Troxler achter de DJ booth verschijnen. Heftig.

RESISTANCE ambassadeur Carl Cox voegt toe: “Ik kijk er naar uit om terug te komen naar Ibiza en voor Resistance te draaien tijdens haar tweede seizoen op Ibiza. Toen ik hier vorig jaar speelde, voelde het gewoon als een gloednieuwe club. Het Funktion-One geluidssysteem en het licht op deze avond laat het voelen als geen één andere club op het eiland. Het was echt geweldig. Ik kan niet wachten om weer te feesten en aanstaande zomer weer geschiedenis te schrijven op dit fantastische eiland.”

Met een DJ rooster zoals die van RESISTANCE, wordt het absoluut elke week een knaller. Het begint allemaal op dinsdag 17 juli en duurt tot 11 september.

Tickets komen binnenkort online.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *