Relletje met het Britse consulaat

  • Home
  • Relletje met het Britse consulaat

britse-relSAN ANTONIO – De overheid van Ibiza heeft vanmorgen via de wethouder van toerisme, Carmen Ferrer, een brief geschreven aan de Britse vice consul van de Balearen Gilles Brion en de Britse vice consul in Ibiza, Sharon Hodges, waarin de terugtrekking wordt gevraagd reclamecampagne gericht aan Britse toeristen in San Antonio. 

In de brief heeft Carmen Ferrer gezegd dat de toon van de campagne deze zomer, geheel in tegenstelling is tot de positionering van het eiland en verkeerde informatie geeft over de werkelijkheid van de gemeente San Antonio en daarmee Ibiza in het algemeen”.

Omdat de campagne als een soort alarmbel fungeert schept dat enorme verwarring voor toekomstige toeristen en lopen de hotels in de gemeente op voorhand al imagoschade op. En dat terwijl Ibiza gewoon een veilige vakantiebestemming is.

In aanvulling op deze brief, wil de voorzitter van de Consell van Ibiza Vicent Serra, afspraken met het Britse consulaat. De Consell Executiu van de Toerisme Promotion Foundation komt morgen samen om te proberen om maatregelen te nemen om de schade aan het imago van Ibiza te herstellen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *