Regisseur Verliefd op Ibiza voorkomt aanklachten

  • Home
  • Regisseur Verliefd op Ibiza voorkomt aanklachten

johan-nijenhuisHet PR team wat is ingeschakeld om de film Verliefd op Ibiza te promoten schiet voor de duizendste keer een nietszeggend persbericht de lucht in: De regisseur van de film “Verliefd op Ibiza”, Johan Nijenhuis, heeft een aantal juristen in de arm genomen om er zeker van te zijn dat beroemde voetbalkoppels hem niet gaan aanklagen voor zijn film Verliefd op Ibiza.

Volgens de wet mag hij koppels als Wesley en Yolanthe of Sylvie en Rafael op de hak nemen, zo oordeelden zijn juridische raadgevers. In de film, die vanavond in Amsterdam in première gaat, worden grappen gemaakt die refereren aan de tatoeages van Yolanthe Cabau-Van Kasbergen en haar kostbare huwelijk met voetballer de Wesley Sneijder. Ook de recente breuk tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart zou in de film zijn verwerkt en zitten er verwijzingen naar de manier waarop Rebecca Loos het huwelijk van David en Victoria Beckham ontwrichtte. De rol van de voetballer in kwestie wordt in de film vertolkt door acteur Jan Kooijman. Kim Feenstra speelt zijn louter op geld beluste voetbalvrouw.

“We werden na voorpremières door kijkers gewaarschuwd dat Wesley en Yolanthe toentertijd ook een advocaat hadden gezet op de persiflage in Koefnoen”, legt Nijenhuis uit. “Dat wilden wij graag voor zijn.”

Verliefd op Ibiza draait vanaf donderdag voor het publiek in de Nederlandse bioscopen.

Opmerking redactie: het media offensief van de promotors van deze film kent geen grenzen. Ieder wissewasje wordt aangegrepen om een persbericht de wereld in te sturen. Zo ook bovenstaand bericht. Toch publiceren we het hier omdat veel mensen hunkeren naar ieder nieuwtje over de film. We zijn benieuwd of de makers de geschepte belofte gaan waarmaken en de film ook daadwerkelijk zo leuk is als ze ons doen geloven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *