Rechter vordert ontruiming Booom!

  • Home
  • Rechter vordert ontruiming Booom!

boom-ontruimingDe ondernemer Giuseppe Cipriani probeert een uitzettingsbevel uitgevaardigd door het Hof van Instructie nr. 2 voor zijn discotheek Booom! aan te vechten. De ontruiming staat gepland voor 4 april aanstaand.

Wegens het niet nakomen van huurverplichtingen is de rechter tot deze uitspraak gekomen. Achtergrond bij het conflict is de botsing tussen de bekende Italiaanse zakenman en zijn voormalige partner, de schatrijke Jordaanse Eyhab Jumean, die via zijn bedrijf Inversiones 2012 SL Nayarit, probeert de club te kopen. De Jordaanse zakenman kondigde in augustus vorig jaar al aan dat hij Booom! zou gaan kopen en dat hij na overdracht de huurovereenkomst met Cipriani niet zou vernieuwen. Cipriana wil op zijn beurt ook de club kopen en probeert zulks af te dwingen via de rechter.

Booom! is een club die niet zonder slag of stoot van start ging, er waren veel aanloopproblemen van voornamelijk administratieve aard. Aartsrivaal Pacha zit de club ook permanent op de nek en probeert via allerlei slinkse wegen om de club gesloten te krijgen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *