15.4 C
Ibiza Town

Radio one vanuit Sankeys

Moet lezen

line-up-tribal-sessionsPLAYA DEN BOSSA – In het kader van de 20ste verjaardag van de wereldberoemde Sankeys Ibiza, zal er aanstaande woensdag een live opname plaats gaan vinden die zaterdag zal worden uitzending op Radio One van de BBC.

Tijdens Tribal Sessies zal de Britse zender hun Essential Mix live opnemen en deze op zaterdag ten gehore gaan brengen aan haar luisteraars. Voor zowel de club als de organisatie een enorme pluim, want op radio gebied is dit het hoogst haalbare.

Deze woensdag zullen legenden Greg Vickers & Just Be (Bushwacka) en Tech-house specialist Don Shlomi Aber hun beste beentje voor zetten om deel uit te maken van de Essential mix die komende zaterdag uitgezonden zal gaan worden.

Ook zien we één van onze favorieten op de flyer: niemand minder dan Danny Tenaglia zal een 6 uur durende set ten gehore brengen.

Tribal Sessies heeft een gevestigde en trouwe aanhang; het is een unieke avond die verschillende stijlen knap bij elkaar brengt. Hierdoor is het altijd een geslaagde en druk bezochte avond in Sankeys.

tribal-sessions

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel