Quadriatlón keert terug naar Cala Bassa

  • Home
  • Quadriatlón keert terug naar Cala Bassa

Ben jij net als ik ook al trots wanneer je een half uurtje op de crosstrainer staat te zwoegen in de sportschool? Nou, in Ibiza zullen ze daar echt niet van op kijken. Alle fitgirls en fitboys van het eiland zullen zich namelijk dit weekend verzamelen op het strand van Cala Bassa. En nee niet om in de zon rosé te drinken bij de Cala Bassa Beach Club, zij komen natuurlijk voor de Quadriatlón die zaterdag georganiseerd wordt.

Het evenement begint aanstaande zaterdag 5 mei om 15.00. Deelnemers zullen 1 kilometer zwemmen, 5 kilometer kanoën, 20 kilometer mountainbiken en 8 kilometer hardlopen. Fluitje van een cent, toch?

Maar liefst 100 atleten worden verwacht tijdens de 18e editie van het ‘Memorial Vicente Yern’- de pittige competitie die ieder jaar wordt gehouden op het eiland. De test zal beschikken over een aantal categorieën; mannelijk en vrouwelijk, junior en senior.

Krijg je het al moe bij het lezen van dit vierdelige circuit? Misschien verstandig om dit jaar even over te slaan en voorlopig nog even door te oefenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *