Prodigy en Ibiza

  • Home
  • Prodigy en Ibiza

prodigy-ibizaNOTTINGHAM / IBIZA – The Prodigy heeft gisteren op Instagram onthuld dat ze voor hun zesde studio album een track hebben opgenomen met Sleaford Mods. Het aparte duo uit Nottingham maakt op een bijzondere manier muziek.

Jason Williamson doet eigenlijk niets anders dan in plat Engels en met veel scheldwoorden vertellen wat hij dagelijks meemaakt in zijn nummers. En Andrew Fearn ondersteunt Jason met zijn laptop waar hij hiphop beats uit tovert. Geen voorgekauwde show, want de start- en het eind van het nummer worden handmatig met de muis bediend. In de tussentijd staat Andrew met zijn ene hand in zijn zak en zijn andere hand gebruikt hij voornamelijk om bier te drinken.

The Prodigy heeft afgelopen zomer onder meer een optreden gegeven in beachclub Ushuaïa op Ibiza en blijkbaar hebben ze genoeg inspiratie opgedaan op het eiland . Ze zijn al ruim vier jaar met het nieuwe album bezig maar hebben gisteren laten uitlekken dat het album ‘Ibiza’ gaat heten. Naar verwachting zal het halverwege 2015 uit gaan komen.

De Sleaford Mods:

http://youtu.be/Wi-JClH7DZ0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *