Problemen voor club DC10

  • Home
  • Problemen voor club DC10

dc-closing-2016-1SAN JOSE – Het huwelijk tussen de discotheken en de overheid op Ibiza vertoont flinke scheuren nu er steeds minder gedoogd wordt. En tijdens de laatste closing van dit jaar, die van de club DC10, heeft de politie ook twee maal proces verbaal opgemaakt. Dat laat de gemeente San Jose weten aan de pers.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De lokale politie van San Jose heeft het tegen het concertcafé (want zo staat het op de licentie van deze club) DC-10 proces verbaal opgemaakt voor het overtreden van de sluitingstijd en heeft daarnaast nog eens twee maal een proces verbaal opgemaakt wegens geluidsoverlast.
De muziek activiteiten mochten doorgaan tot precies middernacht en de club had gevraagd om langer door te mogen gaan bij de gemeente. Deze heeft dat echter geweigerd. Toen de club toch gewoon doorging na middernacht moest er tot twee keer toe politie aan te pas komen voor de activiteiten uiteindelijk om 1:45 werden gestopt op het terras. Tot die tijd waren er 11 klachten ontvangen van omwonenden over geluidsoverlast.

En nadat het feest binnen werd voortgezet was er de regel dat de club om 5 uur moest sluiten. Deze regel werd ook aan de laars gelapt en om 6:15 heeft de politie wederom proces verbaal op moeten maken voor het overtreden van de uiterste sluitingstijd.

De gemeenteraad zal zich binnenkort buigen over de sancties voor DC10, waarbij sluiting van de club voor dit soort overtredingen nog vers in het geheugen liggen. Mogelijk zal de club het komende seizoen op de blaren moeten zitten van het feestje wat de laatste grote closing was van het eiland.

Wordt vervolgd….

dc-closing-2016-2
[/s2If]

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *